Barion Pixel

Shop

Online ár

3 999 Ft 3 519 Ft

Mosó Masa mosodája (38. kiadás)

A Mosó Masa mosodáját nemzedékek óta éppúgy minden gyerek ismeri, mint testvérkönyvét, a Gőgös Gúnár Gedeont. Varga Katalin új mesealakokat teremtett ebben a könyvben, de feltűnik néhány ismerős is. Az előző kötet az olvasás tanításához nyújtott segítséget, a Mosó Masa mosodája pedig már a helyesírás fejlesztését célozza.

,
Megosztás

A Mosó Masa mosodáját nemzedékek óta éppúgy minden gyerek ismeri, mint testvérkönyvét, a Gőgös Gúnár Gedeont. Varga Katalin új mesealakokat teremtett ebben a könyvben, de feltűnik néhány ismerős is. Az előző kötet az olvasás tanításához nyújtott segítséget, a Mosó Masa mosodája pedig már a helyesírás fejlesztését célozza. Bár a mesék valamicskével hosszabbak, azért a vicces szereplők kalandjaival az olvasni tanuló, vagy már éppen tudó alsó tagozatos gyerek könnyedén boldogul, és F. Győrffy Anna rajzaiban is örömét leli.
Elsősök, másodikosok vagy harmadikosok is jól használhatják ezt a kötetet, hiszen a helyesírás elsajátítása gyakran éveket vesz igénybe.
A történeteken belül pirossal jeleztük azokat a betű-, illetve hangkapcsolatokat, amelyek egy-egy helyesírási szabályt rejtenek, és azok gyakorlására szolgálnak.

Vonalkód

9789634157663

Terjedelme

96 oldal

Kiadás éve

2017

Kiadó

Móra Könyvkiadó

Kötési mód

keménytábla

Szerző

Varga Katalin

Dimenzió

205 mm x 290 mm x 10 mm

Kapcsolódó termékek