Barion Pixel

Szállítási lehetőségek

Szállítási lehetőségek

INGYENES házhozszállítási lehetőség 20000 Ft rendelési összeg felett elérhető!

A csomagok átvehetőek FOXPOST csomagautomatákon keresztül, ha kiszállítással kéred, akkor a házhoz szállítás is a FOXPOST-on keresztül történik.

Szállítási határidő a termékek elérhetőségétől és a futárszolgálat terheltségétől függően várhatóan  3-5 munkanap.

FOXPOST csomagautomata

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, és nem kell egész nap a futárra várnod! Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Fontos: az automatáknál CSAK BANKKÁRTYÁVAL tudsz fizetni.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Írd be az e-mail-ben érkezett csomagszámod és máris megtudhatod merre jár! » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/ )

Visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig a webshop kondíciói szerint visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Az országos hálózat folyamatosan bővül!

Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://foxpost.hu/csomagautomatak )

Díjszabás:
FOXPOST csomagautomatába küldés díja:

Előre utalás esetén: 1142 Ft
Csomagautomatában történő bankkártyás fizetés (utánvét) esetén: 1142 Ft + 250 Ft kezelési költség

FOXPOST házhoz szállítás

Házhozszállítás estén a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelés során. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra megpróbálják a kézbesítést, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána visszaszállítják hozzánk a csomagot. Utánvét esetén készpénzzel tudsz fizetni.

Díjszabás:

Előre utalás esetén: 2400 Ft
Utánvét esetén: 2400 Ft + 250 Ft kezelési költség

Szállítási elállás: a webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a vevőt tájékoztatni.

Személyes átvétel lehetősége:

Személyes átvételre nincs lehetőség.

Fizetési lehetőségek

A webáruházban fizetési lehetőségek:

A webáruházban lehetőség van előre utalással, illetve az utánvétet is lehet választani.

A Vásárló jogai és kötelezettségei – az elállási jog

1.1. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.2. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem illeti meg a fogyasztókat az elállási jog az olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

1.3. Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Fogyasztó átveszi a terméket.

1.4. Fogyasztó a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

1.5. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztó viseli, a Vállalkozó ezen költségeket nem vállalja.

1.6. Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Vállalkozó azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

1.7. Vállalkozó a termék visszaérkezését/vagy az elállási nyilatkozat megérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a Fogyasztó részére, beleértve a szállítási díjat is.

1.8. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

1.9. Fogyasztó köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Vállalkozó részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy a Vállalkozó által megjelölt helyen leadni.

1.10. Fogyasztó akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi, vagy átadja a termék(eke)t.

1.11. Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.

1.12. A visszatérítést Vállalkozó mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az áru(ka)t, vagy Fogyasztó bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

1.13. Amennyiben Fogyasztó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Vállalkozó elérhetőségeinek valamelyikén írásban vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el Szolgáltató. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza Fogyasztó Vállalkozó részére.

1.14. Fogyasztónak kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Fogyasztót terheli!

1.15. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályait 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet tartalmazza.

1.16. További vonatkozó irányelv: Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve