Bogyó és Babóca

Online ár

Bogyó és Babóca – Csengettyűk

5 990 Ft 5 271 Ft

Bogyó, Babóca és barátaik a karácsonyi asztalnál ülve tizenkét régi történetet elevenítenek fel.
Együtt emlékeznek vissza az Ezerlábú látogatására, a bagolyfiókák születésére, és azt is
megtudhatjuk, hogyan sérült meg a Barlangi Pók lába, mi történt a Csillaglány hárfájával, és miért
lett Ugri haja rövidebb…

– karácsonyi mesekönyv a népszerű írónőtől, Bartos Erikától
– 12 mese egy könyvben
– régi, kedves ismerősök

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA – ÉVSZAKOS KÖNYV

4 990 Ft 4 391 Ft

Újdonság a Bogyó és Babóca sorozatban – dupla méret kívül és belül!
Négy évszak, négy mese. A tavasz témája mi más lehetne, mint a virágültetés? De Babóca tulipánjai alig bújnak ki a földből, Baltazár máris végigszáguld a kiskerten gördeszkájával. Nyáron Bogyó palacsintájának örülhetnek a kis barátok, ősszel együtt szüretelik a Százlábú szőlőjét, télen pedig sok szép hóember épül a dombon!

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA (ÚJ KIADÁS)

2 250 Ft 1 980 Ft

Hahó, jó hírt mondok! Két új lényecske kopogtat az ajtón: Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. Engedjük be őket a gyerekszobába, s fogadjunk, mindjárt kedvencekké is válnak! – írta Marék Veronika az első kötet megjelenésekor. Azóta sok-sok új rész jelent meg, és bátran állíthatjuk: Bogyó és Babóca sok-sok gyereknek nagy-nagy kedvencévé vált!

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA ALSZIK (ÚJ KIADÁS)

2 250 Ft 1 980 Ft

Hahó, jó hírt mondok! Két új lényecske kopogtat az ajtón: Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. Engedjük be őket a gyerekszobába, s fogadjunk, mindjárt kedvencekké is válnak! – írta Marék Veronika az első kötet megjelenésekor. Azóta sok-sok új rész jelent meg, és bátran állít-hatjuk: Bogyó és Babóca sok-sok gyereknek nagy-nagy kedvencévé vált!

Online ár

Bogyó és Babóca épít

2 250 Ft 1 980 Ft

A könyv első meséjében Bogyó, Babóca, Baltazár és Gömbi nagy homokvárat épít a távoli homokszigeten, ahol találkozhatunk Hubával, a homokbogárral is. A második történet Gömbiről, a kis virágbogárról szól, aki magas tornyot építene a kockákból, de az építmény újra és újra összedől… A kis barátok persze nem hagyják magára Gömbit, együtt építik fel a tornyot.

Online ár

Bogyó és Babóca karácsonya (új kiadás)

2 490 Ft 2 191 Ft

A mostani két történet az izgalmas télapóvárás és a karácsonyi ajándékozás körül forog. Bogyó, aki alig várja a nagyszakállú télapót, még a csizmáját is fényesre pucolja, ám az túl kicsinek bizonyul, ezért a télapó a másik ablakba teszi az ajándékát…

Írta és rajzolta: Bartos Erika

Online ár

Bogyó és Babóca kertészkedik

2 250 Ft 1 980 Ft

Bogyó és Babóca a hosszú, hideg tél után boldogan áll neki napraforgókat ültetni. De jaj, szegény virágok szárát megrágcsálja a hörcsög. A végén aztán minden jóra fordul, a kis bogarak enni adnak a hörcsögnek, és persze azt sem hagyják, hogy ház nélkül maradjon szegény!

Online ár

Bogyó és Babóca rajongói könyvcsomag

41 060 Ft

INGYENES házhoz szállítás!

Vásárold meg most kedvezményes könyvcsomagban (18 db könyv):

 

 • Bogyó és Babóca – Csengettyűk
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA – ÉVSZAKOS KÖNYV
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA (ÚJ KIADÁS)
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA A JÉGEN (ÚJ KIADÁS)
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA ALSZIK (ÚJ KIADÁS)
 • Bogyó és Babóca énekel
 • Bogyó és Babóca épít
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA JELMEZBÁLBAN (ÚJ KIADÁS)
 • Bogyó és Babóca karácsonya (új kiadás)
 • Bogyó és Babóca kertészkedik
 • Bogyó és Babóca rajzol
 • Bogyó és Babóca rokonai
 • Bogyó és Babóca rolleren
 • Bogyó és Babóca süteményei
 • Bogyó és Babóca társasjátéka
 • Bogyó és Babóca világot lát
 • Bogyó és Babóca virágai
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA ZENÉL (ÚJ KIADÁS)
Online ár

Bogyó és Babóca rajzol

2 250 Ft 1 980 Ft

Döme bárányhimlős, ezért nem mehet el barátaival a bábszínházba. De Bogyó, Babóca és Pihe nem hagyja búslakodni a krumplibogarat. Eközben Vendel, a szarvasbogár Baltazárral, a méhecskével friss szamócáért indul az erdőbe. Útközben azonban alaposan összevesznek…

Online ár

Bogyó és Babóca rokonai

2 250 Ft 1 980 Ft

Sárga a szárnya, sárga a ruhája, hét fekete pöttye van. Hogy ki ő? Ő Kata, Babóca távoli katica-rokona. Egy kis szigeten él, sok mindenben hasonlít Babócára, hamar össze is barátkoznak. Ezután persze Bogyó sem akar rokon nélkül maradni. Vajon talál magának egy távoli csiga-rokont?

Online ár

Bogyó és Babóca süteményei

2 250 Ft 1 980 Ft

Az első mesében áfonyát szednek a kis bogarak, amiből némi veszekedés után természetesen finom áfonyás lepényt sütnek. A második mesében mézeskalácsot süt a társaság, de jaj, a szarka ellopja mindet, tálastul. Szerencsére sikerül megtalálni a tolvajt, aki végül bocsánatot kért, sőt még csipkebogyó-szörpöt is hoz a sütemény mellé.

Online ár

Bogyó és Babóca társasjátéka

2 250 Ft 1 980 Ft

Babóca és barátnői tojást festenek. De jaj, Ugri tojásai összetörnek! Vajon kinek van ideje segíteni a húsvéti készülődés közepette? Bogyó mindig az első szeretne lenni! Sajnos a társasban ez a szerencsén is múlik… Mégis jobb együtt játszani, mint egyedül otthon morcoskodni. Ugye?