Barion Pixel

Bogyó és Babóca

Online ár

Bogyó és Babóca – Csengettyűk

5 990 Ft 5 271 Ft

Bogyó, Babóca és barátaik a karácsonyi asztalnál ülve tizenkét régi történetet elevenítenek fel.
Együtt emlékeznek vissza az Ezerlábú látogatására, a bagolyfiókák születésére, és azt is
megtudhatjuk, hogyan sérült meg a Barlangi Pók lába, mi történt a Csillaglány hárfájával, és miért
lett Ugri haja rövidebb…

– karácsonyi mesekönyv a népszerű írónőtől, Bartos Erikától
– 12 mese egy könyvben
– régi, kedves ismerősök

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA – ÉVSZAKOS KÖNYV

5 790 Ft 5 095 Ft

Újdonság a Bogyó és Babóca sorozatban – dupla méret kívül és belül!
Négy évszak, négy mese. A tavasz témája mi más lehetne, mint a virágültetés? De Babóca tulipánjai alig bújnak ki a földből, Baltazár máris végigszáguld a kiskerten gördeszkájával. Nyáron Bogyó palacsintájának örülhetnek a kis barátok, ősszel együtt szüretelik a Százlábú szőlőjét, télen pedig sok szép hóember épül a dombon!

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA (ÚJ KIADÁS)

2 490 Ft 2 191 Ft

Hahó, jó hírt mondok! Két új lényecske kopogtat az ajtón: Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. Engedjük be őket a gyerekszobába, s fogadjunk, mindjárt kedvencekké is válnak! – írta Marék Veronika az első kötet megjelenésekor. Azóta sok-sok új rész jelent meg, és bátran állíthatjuk: Bogyó és Babóca sok-sok gyereknek nagy-nagy kedvencévé vált!

Online ár

BOGYÓ ÉS BABÓCA ALSZIK (ÚJ KIADÁS)

2 490 Ft 2 191 Ft

Hahó, jó hírt mondok! Két új lényecske kopogtat az ajtón: Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány. Engedjük be őket a gyerekszobába, s fogadjunk, mindjárt kedvencekké is válnak! – írta Marék Veronika az első kötet megjelenésekor. Azóta sok-sok új rész jelent meg, és bátran állít-hatjuk: Bogyó és Babóca sok-sok gyereknek nagy-nagy kedvencévé vált!

Online ár

Bogyó és Babóca épít

2 490 Ft 2 191 Ft

A könyv első meséjében Bogyó, Babóca, Baltazár és Gömbi nagy homokvárat épít a távoli homokszigeten, ahol találkozhatunk Hubával, a homokbogárral is. A második történet Gömbiről, a kis virágbogárról szól, aki magas tornyot építene a kockákból, de az építmény újra és újra összedől… A kis barátok persze nem hagyják magára Gömbit, együtt építik fel a tornyot.

Online ár

Bogyó és Babóca karácsonya (új kiadás)

2 490 Ft 2 191 Ft

A mostani két történet az izgalmas télapóvárás és a karácsonyi ajándékozás körül forog. Bogyó, aki alig várja a nagyszakállú télapót, még a csizmáját is fényesre pucolja, ám az túl kicsinek bizonyul, ezért a télapó a másik ablakba teszi az ajándékát…

Írta és rajzolta: Bartos Erika

Online ár

Bogyó és Babóca kertészkedik

2 490 Ft 2 191 Ft

Bogyó és Babóca a hosszú, hideg tél után boldogan áll neki napraforgókat ültetni. De jaj, szegény virágok szárát megrágcsálja a hörcsög. A végén aztán minden jóra fordul, a kis bogarak enni adnak a hörcsögnek, és persze azt sem hagyják, hogy ház nélkül maradjon szegény!

Online ár

Bogyó és Babóca rajongói könyvcsomag

51 620 Ft 42 328 Ft

INGYENES házhoz szállítás!

Vásárold meg most kedvezményes könyvcsomagban (18 db könyv):

 

 • Bogyó és Babóca – Csengettyűk
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA – ÉVSZAKOS KÖNYV
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA (ÚJ KIADÁS)
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA A JÉGEN (ÚJ KIADÁS)
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA ALSZIK (ÚJ KIADÁS)
 • Bogyó és Babóca énekel
 • Bogyó és Babóca épít
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA JELMEZBÁLBAN (ÚJ KIADÁS)
 • Bogyó és Babóca karácsonya (új kiadás)
 • Bogyó és Babóca kertészkedik
 • Bogyó és Babóca rajzol
 • Bogyó és Babóca rokonai
 • Bogyó és Babóca rolleren
 • Bogyó és Babóca süteményei
 • Bogyó és Babóca társasjátéka
 • Bogyó és Babóca világot lát
 • Bogyó és Babóca virágai
 • BOGYÓ ÉS BABÓCA ZENÉL (ÚJ KIADÁS)
Online ár

Bogyó és Babóca rajzol

2 490 Ft 2 191 Ft

Döme bárányhimlős, ezért nem mehet el barátaival a bábszínházba. De Bogyó, Babóca és Pihe nem hagyja búslakodni a krumplibogarat. Eközben Vendel, a szarvasbogár Baltazárral, a méhecskével friss szamócáért indul az erdőbe. Útközben azonban alaposan összevesznek…

Online ár

Bogyó és Babóca rokonai

2 490 Ft 2 191 Ft

Sárga a szárnya, sárga a ruhája, hét fekete pöttye van. Hogy ki ő? Ő Kata, Babóca távoli katica-rokona. Egy kis szigeten él, sok mindenben hasonlít Babócára, hamar össze is barátkoznak. Ezután persze Bogyó sem akar rokon nélkül maradni. Vajon talál magának egy távoli csiga-rokont?

Online ár

Bogyó és Babóca süteményei

2 490 Ft 2 191 Ft

Az első mesében áfonyát szednek a kis bogarak, amiből némi veszekedés után természetesen finom áfonyás lepényt sütnek. A második mesében mézeskalácsot süt a társaság, de jaj, a szarka ellopja mindet, tálastul. Szerencsére sikerül megtalálni a tolvajt, aki végül bocsánatot kért, sőt még csipkebogyó-szörpöt is hoz a sütemény mellé.

Online ár

Bogyó és Babóca társasjátéka

2 490 Ft 2 191 Ft

Babóca és barátnői tojást festenek. De jaj, Ugri tojásai összetörnek! Vajon kinek van ideje segíteni a húsvéti készülődés közepette? Bogyó mindig az első szeretne lenni! Sajnos a társasban ez a szerencsén is múlik… Mégis jobb együtt játszani, mint egyedül otthon morcoskodni. Ugye?