Barion Pixel

Kippkopp

Online ár

KIPPKOPP A FŰBEN (9. KIADÁS)

2 500 Ft 2 200 Ft

Kippkopp, a gesztenyegyerek felébred téli álmából és játszótársat keres. Kalandos útja során rengeteg állattal megismerkedik. De vajon megtalálja-e elveszetnek hitt barátját, a katicabogarat? Kiderül a meséből, melyet az írónő gyönyörű színes rajzai kísérnek. Marék Veronika meséin generációk nőttek fel, ne hagyja, hogy gyermeke kimaradjon!

Online ár

Kippkopp és a hónapok (8. kiadás)

2 700 Ft 2 376 Ft
“- Halihó, mindent beborít a puha hó! – kiáltotta vidáman Tipptop, a gesztenyelány. – Készítsünk egy hóembert itt, a dombtetőn! Mindjárt munkához is láttak. Gömbölyítettek két hógolyót és egymás tetejére rakták. Két kicsi hógolyóból lett a hóember keze. Végül feldíszítették ágacskákkal, színes bogyókkal.” – kezdődik a mese.
Online ár

Kippkopp és a többiek

2 700 Ft 2 376 Ft

Elkészült a Kippkopp-sorozat nyolcadik kötete! A címe talányos egy kicsit. Vajon kik ezek a többiek? A rét és az erdő lakói: békák, egy mókus, csigák, a pók, süni és nyuszi, meg a kisrigók. És még nem említettem a teknősbékát és a kicsi baglyot. Rövid meséket találtok a könyvben sok-sok színes képpel. Remélem, tetszeni fog!

Online ár

Kippkopp és Tipptopp 9. kiadás

2 700 Ft 2 376 Ft

“A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot. Lassan, óvatosan ereszkedett lefelé. Éppen ott pottyant le, ahol egy sün turkált a tarka levelek között.” – kezdődik a mese.

Online ár

KIPPKOPP GYEREKEI (9. KIADÁS)

2 700 Ft 2 376 Ft

Egy öreg fa gyökerei között lakott Kippkopp, a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány.- Úgy szeretem ezt a kuckót! – szólt Kippkopp egy napon. – Szép, szép… – sóhajtott Tipptopp – csak hiányzik belőle valami.- Ugyan mi?- Hát… egy gyerek.- Ezen könnyen segíthetünk!- kiáltotta Kippkopp. – Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye!Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever…” – kezdődik a mese.

Online ár

Kippkopp könyvcsomag

21 600 Ft 17 712 Ft

Vásárold meg most kedvezményes könyvcsomagban (8 db könyv):

 

  • KIPPKOPP A FŰBEN (9. KIADÁS)
  • KIPPKOPP A HÓBAN (9. KIADÁS)
  • Kippkopp és a hónapok (8. kiadás)
  • Kippkopp és a többiek (3. kiadás)
  • Kippkopp és Tipptopp 9. kiadás
  • KIPPKOPP GYEREKEI (9. KIADÁS)
  • Kippkopp karácsonya (11. kiadás)
  • Kippkopp, hol vagy?