Shop

Online ár

7 698 Ft 6 312 Ft

MOMO és A végtelen történet könyvcsomag

Vásárold meg most kedvezményes könyvcsomagban a Momo-t és A végtelen történet című könyvet.

MOMO:
A Végtelen történet szerzőjének világsikerű műve egy modern nagyvárosban játszódik, valahol Dél-Európában. Egy kísérteties társaság, a szürke urak csoportosulása hatalmába keríti az embereket, és arra ösztönzi őket, hogy takarékoskodjanak az idővel.

A végtelen történet:

Michael Ende világhírű alkotásának főszereplője Bux Barnabás Boldizsár, aki egy könyvkereskedésben felfedez egy különleges kötetet: A Végtelen Történetet.

1 készleten

,
Megosztás
@nimoeskicsizenkonyves Könyvben olvastad 📖 vagy láttad a filmet 📺 ? Michael Ende világhírű alkotásának főszereplője Bux Barnabás Boldizsár, aki egy könyvkereskedésben felfedez egy különleges kötetet: A Végtelen Történetet. 📖 A fiú igazi menedékre lel a műben, sőt, döbbenten tapasztalja, hogy idővel ő maga is a történet részévé válik. ✨ Van kedved Fantázia birodalmában kalandozni❓ Az olvasás közben megteheted: 👉 https://www.nimoeskicsizenkonyvesbolt.hu/termek/a-vegtelen-tortenet/ #michaelende #avégtelentörténet #végtelentörténet #neverendingstory #nimoeskicsizenkonyvesbolt #könyv #book #gyerekkönyv #ifjúság #könyvesbolt ♬ Never Ending Story

Kapcsolódó termékek