Barion Pixel
Online ár

4 999 Ft 4 399 Ft

A végtelen történet

Michael Ende világhírű alkotásának főszereplője Bux Barnabás Boldizsár, aki egy könyvkereskedésben felfedez egy különleges kötetet: A Végtelen Történetet.

3 készleten

Megosztás

Michael Ende világhírű alkotásának főszereplője Bux Barnabás Boldizsár, aki egy könyvkereskedésben felfedez egy különleges kötetet: A Végtelen Történetet. A fiú igazi menedékre lel a műben, sőt, döbbenten tapasztalja, hogy idővel ő maga is a történet részévé válik, és Fantázia birodalmában kalandozik. Barnabás a történet hőse lesz, akinek küldetése, hogy megmentse a Kislány Királynőt. Szerencsére két nagy segítője is akad: a mindenható medál, az AURIN, és Atráskó, a páratlan vitéz. De mit jelent a medálon lévő rejtélyes felirat: „Tedd azt, amit akarsz”? Vajon jól értelmezi a mondatot? És úgy használja rendkívüli képességeit, ahogy kell? Siker vagy bukás koronázza küzdelmeit?

 

@nimoeskicsizenkonyves Könyvben olvastad 📖 vagy láttad a filmet 📺 ? Michael Ende világhírű alkotásának főszereplője Bux Barnabás Boldizsár, aki egy könyvkereskedésben felfedez egy különleges kötetet: A Végtelen Történetet. 📖 A fiú igazi menedékre lel a műben, sőt, döbbenten tapasztalja, hogy idővel ő maga is a történet részévé válik. ✨ Van kedved Fantázia birodalmában kalandozni❓ Az olvasás közben megteheted: 👉 https://www.nimoeskicsizenkonyvesbolt.hu/termek/a-vegtelen-tortenet/ #michaelende #avégtelentörténet #végtelentörténet #neverendingstory #nimoeskicsizenkonyvesbolt #könyv #book #gyerekkönyv #ifjúság #könyvesbolt ♬ Never Ending Story

Dimenzió

137 mm x 205 mm x 31 mm

Vonalkód

9789636032005

Kiadás éve

2022

Terjedelme

480

Kiadó

Móra Könyvkiadó

Kötési mód

puha kötés

Szerző

Michael Ende